Skil Pengajaran Untuk Ibubapa Kepada Anak-Anak Autism

Projek Kembali Teguh

Skil Pengajaran Untuk Ibubapa Kepada Anak-Anak Autism

Untuk ibubapa yang menjaga anak-anak istimewa autism, pembelajaran dan bakat anak anda mungkin terserlah dalam bidang seni visual sepertimana yang dipelopori oleh Pusat Seni Visual Gibran. Daftar untuk sesi pengenalan oleh Pengasas Gibran Methode.

RM5,000Funding goal
RM10,040Pledged
3Funders

SENI VISUAL GIBRAN – SKIL PENGAJARAN UNTUK IBUPADA KEPADA ANAK-ANAK AUTISM

Program seni visual Gibran merupakan pengkhususan kepada kaedah pembelajaran berasaskan seni visual untuk meningkatkan kecerdasan dan pembangunan anak-anak istimewa autism yang berbakat. Sekiranya anda tergolong dari kalangan ibu bapa atau penjaga kepada anak-anak istimewa ini, ambilah peluang berinteraksi secara online dengan pengasas Gibran Methode, Puan Rafeza Osman, untuk mengenalpasti bakat dan kebolehan anak-anak istimewa anda terutamanya dalam bidang seni visual.


Projek Kembali Teguh myensani dengan sokongan Telekom Malaysia melancarkan inisiatif membantu ibu bapa dan penjaga anak-anak istimewa agar dapat kekal di rumah untuk aktif bersama mereka dengan lebih bermanfaat. Program seni visual Gibran akan sampaikan secara dalam talian dengan membekalkan segala peralatan dan keperluan terus kerumah mereka.


Yuran pendaftaran: RM20, maksimum 50/sesi