Pembinaan Dewan Serbaguna SMK Bukit Jelutong

Covid 19

Pembinaan Dewan Serbaguna SMK Bukit Jelutong

Sumbangan tambahan dana diperlukan untuk melengkapkan pembinaan Dewan Serbaguna SMK Bukit Jelutong dengan peralatan hawa dingin, dinding akustik, peralatan audio video dan peralatan perincian berkaitan pembelajaran serta ko-kurikukum. Untuk menyumbang, layari;

www.myensani.com/PIBG_SMK_Bukit_Jelutong

RM800,000Funding goal
RM30Pledged
1Funders

Projek Pembangunan Dewan Serbaguna SMK Bukit Jelutong dimulakan pada 2014 oleh Jawatan Kuasa (JK) PIBG dibawah pimpinan YDP PIBG Hj Rohaizam Merican dengan usaha mengadakan pengumpulan dana melalui pelbagai majlis dan acara bersama komuniti. Usaha ini dipertingkatkan oleh JK PIBG 2015-16 dibawah kepimpinan YDP YBhg Datuk Rozzana Rahmat dengan kaedah kerjasama perbagai pihak terutamanya pihak korporat, sehingga pengagihan dana sebanyak RM2 juta oleh kerajaan pusat pada 2018.

Usaha YDP Tuan Ahmad Shahzi mulai sesi 2018-2019 telah membentuk JK Pembinaan Dewan Serbaguna SMK Bukit Jelutong, yang berjaya melaksanakan proses pembangunan dengan perlantikan pasukan perunding, proses kerja dan penjadualan yang dipersetujui oleh JK PIBG SMK Bukit Jelutong dan pemegang taruh yang lain.

Sumbangan tambahan dana sebanyak RM800,000 diperlukan untuk melengkapkan pembinaan Dewan Serbaguna SMK Bukit Jelutong dengan peralatan hawa dingin, dinding akustik, peralatan audio video dan peralatan perincian berkaitan pembelajaran serta ko-kurikukum.

Untuk menyumbang sila layari;

www.myensani.com/PIBG_SMK_Bukit_Jelutong