E-maraah Malam Jumaat

Crowdfunding

E-maraah Malam Jumaat

Emaarah Malam Jumaat (EMJ) ialah program pengimaraahan Jumaat bermua dengan tilawah yaseen berjemaah diikuti zikir, doa selamat dan perkongsian ilmu oleh tetamu khas. Peserta boleh menyumbang untuk membantu perlaksanaan program secara berterusan untuk mendekatkan masyarakat dengan institusi tahfiz, maahad dan pondok.

Untuk menyumbang, layari; www.myensani.com/e-maraah-malam-jumaat

RM150,000Funding goal
RM0Pledged
0Funders

Emaraah Malam Jumaat (EMJ) adalah aktiviti mingguan anjuran Yayasan Tahfiz An Nisaa (YTAN), MyEnsani.com dan Imaraah Masjid Academy Malaysia (IMAM) bertujuan untuk mengimaraahkan malam Jumaat mengikut sunnah Rasulallah saw, disamping menawarkan tilawah yaseen berjemaah diikuti dengan bacaan doa selamat dan perkongsian keilmuan oleh tetamu dijemput khas dalam bidang-bidang tertentu sebagai tambah nilai majlis EMJ ini.

Peserta dan penonton digalakkan menyumbang untuk membantu melaksanakan majlis dalam talian ini secara berterusan, sebagai langkah norma baru digital bertujuan mengeratkan lagi hubungan masyarakat dengan institusi pengajian tahfiz, maahad dan pondok.

Segala sumbangan boleh diberi Resit Pengecualian Cukai oleh Yayasan, mohon nyatakan dalam borang sewaktu menyumbang, sila layari; www.myensani.com/e-maraah-malam-jumaat